maanantai 30. joulukuuta 2013

Porvoossa

Sain Isännältä joululahjaksi lahjakortin Haikon kylpylähotelliin, johon kuului juhlaillallinen kartanon ravintolassa. Niinpä lauantaina iltapäivällä suunnattiin Isännän kanssa auton nokka kohti Porvoota. Seuraavassa tunnelmakuvia matkalta.

Porvoon keskustassa oli myös jouluvaloja.



Tässä on juhlaillallisen menu.


Keittiömestarin tervehdyksenä oli metsäsienikeittoa, oikein kuohkeaa ja maistuvaa.


Nauriskeittoa ja Kolatun chevreä. Keitto oli aika miedon makuista ja hyvin kuohkeaa. Juusto sopi hyvin keiton oheen.


Pääruuaksi oli savustettua Haikon härkää, peuna-bataattilisuketta sekä yrttivoi- ja pikkelssikastiketta.


Ja sitten vielä jälkiruuaksi punajuuri-suklaakakkua ja punajuuri-valkosuklaakreemiä. Voi ihanuus sentään :-)


Lopuksi vielä tunnelmakuva kartanosta.


Aamulla nukuttiin pitkään, nautittiin aamupalabuffeesta ja käytiin vanhassa kaupungissa pyörimässä.


Kotiin ostetgiin tuliaisiksi perinteisiä Brunbergin pusuja. Olipa ihana miniloma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän terveisiä.