maanantai 4. marraskuuta 2013

Ruis-puolukkapuuroa

Sunnuntai-illan ruokana meillä on usein puuroa. Kotona äiti keitti usein sunnuntaina mannapuuroa, koska maitoa oli varattu reilummin viikonloppua varten ja se piti käyttää ennen päiväystä.

Tällä kertaa Riina halusi kokeilla ruispuuroa jauhoista. Pakastimesta löytyi sopivasti puolukoita, joten niitä lisättiin joukkoon. Aluksi puuro oli tosi sakeaa, kun mitattu määrä jauhoja oli vatkattu veteen. Mutta kun tunnin verran oli puuroa hauduteltu ja sekoiteltu, lopputulos oli yllättävän löysää. Se ei onneksi vaikuttanut makuun, vaan puuro oli tosi hyvää!

Lautaset ja kattila täytyy muistaa vaan esipestä huolellisesti ennen tiskikoneeseen laittoa, on tosi tiukkaan muuten kiinni :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän terveisiä.